Балога сподівається, що підніжок від Тимошенко не буде

Понеділок, 26 лютого 2007, 11:36

Голова секретаріату президента Віктор Балога підтверджує, що в разі дострокових виборів "Наша Україна" і БЮТ ітимуть на них окремо.

"В угоді про об`єднану опозицію йдеться, зокрема, про те, що дві політичні сили виступають за дострокові вибори" – заявив він сайту RAZOM .

"Але при цьому я хочу наголосити, що у разі дострокових виборів "Наша Україна" і БЮТ йдуть на вибори окремо. Жодного слова про складання єдиного списку в Угоді не йдеться", - наголосив він.

При цьому Віктор Балога підкреслив, що під час переговорів про підписання угоди йшлося про взаємне непоборювання і толерантну виборчу кампанію між Блоком Юлії Тимошенко та "Нашою Україною".

Цьому буде сприяти і відповідна норма цього документу про формування майбутнього уряду на паритетних засадах у разі перемоги БЮТ та "Нашої України".

"Я впевнений, що у разі дострокових виборів і походом на вибори паралельними шляхами, але однією командою, ніяких "підніжок" один одному не буде", - заявив голова Ради партії "Наша Україна".

За його словами, "варто повчитися на помилках минулого".

Як відомо, у суботу "Наша Україна" і БЮТ підписали угоду про спільну діяльність. Після цього в ефірі каналу "Інтер" Юлія Тимошенко повідомила, що на дострокові вибори обидві сили підуть окремо.

Під час виборів до Верховної Ради навесні 2006 БЮТ і "Наша Україна" постійно боролися між собою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування