Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ і "Наша Україна" не можуть бути разом через спирт і порно

Понеділок, 26 лютого 2007, 11:49

Голова Тернопільського обласного осередку ВО "Батьківщина", народний депутат Василь Деревляний заявляє, що на обласному рівні співпраця його політичної сили з "Нашою Україною" неможлива.

Про це йдеться в заяві депутата, оприлюдненій на офіційному сайті обласної організації БЮТ.

"Зі значною частиною депутатів обласної, міських та районних рад, які не працюють в інтересах міста, району, області, ми співпрацювати не маємо морального права", – йдеться в заяві.

Деревляний також звинувачує депутатів від "Нашої України" у порушеннях закону.

"Депутат обласної ради може розкрадати спирт на спиртзаводі, депутат обласної ради, керівник облспирту, спільно із депутатом ВР від антикризової коаліції продають посади в області, інший депутат облради привласнив усе майно облспоживспілки, а депутат районної ради від "Нашої України" зорганізував студію по випуску та розповсюдженню порнографічних фільмів", – не називаючи імен, заявляє Деревляний.

Він у заяві нагадав, що на позачерговій сесії облради 23 лютого, скликаній з приводу критичної ситуації в агропромисловому комплексі краю, фракція БЮТ добивалася визнати роботу голови облдержадміністрації, представника "Нашої України" Івана Стойка незадовільною.

І хоча ця пропозиція так і не набрала необхідної кількості голосів, Деревляний у своїй заяві обіцяє повернутися до цього питання на наступній сесії у разі, якщо "голова облдержадміністрації не заставить своїх заступників та керівників управлінь в терміновому порядку серйозно займатися вирішенням проблемних питань області".

Деревляний також погрожує імпічментом меру Тернополя Роману Заставному, який теж є представником "Нашої України".

"Якщо до початку березня мер не скличе сесії, на якій потрібно прийняти рішення про продаж землі виключно через аукціони та конкурси, недопущення необгрунтованого підняття тарифів на житлово-комунальні послуги, наша політична сила розпочне процедуру усунення міського голови із займаної посади", – сказано в заяві.

Як відомо, протистояння фракцій БЮТ та "Наша Україна" у Тернопільській облраді почалося одразу після виборів голови облради, яким став член БЮТ Михайло Миколенко.

З того часу за принципові для БЮТ питання не голосують представники фракцій "Наша Україна" і УНП, та навпаки.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...