Росіяни обламали крила Януковича

Понеділок, 26 лютого 2007, 16:42

Україна і Росія обговорюють можливе об'єднання авіабудівельних підприємств обох держав.

Про це заявив після вручення сертифікату типу літака Ан-148 прем'єр Віктор Янукович, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Інтеграційні процеси у світі показують, що нам спочатку потрібно об'єднати наші українські підприємства. І, безумовно, наступний крок, як можливий крок, що вже зараз обговорюється, – це об'єднання з нашими російськими партнерами", – відзначив він.

За словами прем'єра, питання, яким чином, на яких умовах авіапроми будуть об’єднуватися, як буде відбуватися інтеграція, вирішаться найближчим часом.

"Але ми добре знаємо, що це (об'єднання) підсилить і Україну, і Росію. І світові тенденції переконливо показують, що, швидше за все, це потрібно буде робити", – сказав Янукович.

Водночас головком ВВС генерал армії Володимир Михайлов у понеділок заявив, що відмова Міноборони Росії від прийняття на озброєння літака Ан-70 виявилася виправданою і з технічної, і з політичної точок зору.

"Ми відмовилися від Ан-70 тому, що він мав великі технічні недопрацювання, які не дозволяли запустити його в серійне виробництво", - заявив Михайлов, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Рішення було завбачливим, якщо мати на увазі взаємини України з НАТО, що ставлять під загрозу подальшу реалізацію російсько-української програми створення Ан-70", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування