Черновецький поставив камери на вокзалі та на Бесарабці

Понеділок, 26 лютого 2007, 17:16

З 15 лютого в Києві біля Бессарабського ринку та на Привокзальній площі введено системи відеоспостереження, які мають забезпечити контроль за надходженням коштів за парковку до столичного бюджету.

Про це в понеділок повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька, передає прес-служба КМДА.

За словами Кільчицької, вже через кілька днів після впровадження названої відеотехніки можна зробити висновок, що автостоянки біля Бессарабки завантажені на 100 відсотків, а біля вокзалу – близько 70.

Наразі столична мерія очікує від Печерського і Солом’янського районів офіційні данні в розрізі по місяцях 2006 року про щомісячні надходження від роботи цих парковок.

"Таку ж систему відеонагляду, після уточнення технічних вимог та проведення тендеру, ми плануємо встановити на наступних десяти паркувальних майданчиках міста. А з часом і по всьому місту, тобто десь на 288 спеціалізованих точках", - сказала Кільчицька.

Запровадження такого нововведення обійдеться в цілому трохи більше 4 мільйонів гривень, а щомісячне обслуговування однієї такої системи – в 1 тисячу гривень.

"За результатами 2006 року, валові надходження до всіх десяти районних бюджетів від роботи паркувальних майданчиків становили близько 700 тисяч гривень щомісячно. За нашими ж прогнозами, вони повинні складати до 10 мільйонів гривень", - зазначається у повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування