Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз пообіцяв Європі єдність парламенту

Вівторок, 27 лютого 2007, 11:37

Верховна Рада готова ратифікувати всі документи, які стосуються співробітництва з Європейським Союзом.

Про це заявив спікер Олександр Мороз у вівторок під час дев’ятого засідання Комітету з парламентського співробітництва між Україною та ЄС.

За його словами, на сьогодні до ратифікації підготовлено угоду між Україною та ЄС про загальну схему участі України в операціях ЄС щодо врегулювання криз. Мороз висловив сподівання, що парламент ратифікує цю угоду.

Він нагадав, що між нашою державою та Євросоюзом вже парафовано угоду про спрощення візового режиму та угоду про реадмісію. "Ми готові забезпечити ратифікацію цих документів", - пообіцяв Мороз.

Він вважає, що в цих питаннях між народними депутатами не буде розбіжностей, незважаючи на те, що в парламенті представлені різні політичні сили, і в інших питаннях вони можуть стояти на різних позиціях.

За словами голови ВР, "в цьому відношенні у нас буде повна єдність, оскільки це корисно Україні, і виходить з перспектив її розвитку".

Мороз підкреслив, що "парламент України, незважаючи на різні політичні уподобання фракцій, відносно євроінтеграції є практично одностайним".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...