Рудьковського в порту не блокували

Вівторок, 27 лютого 2007, 12:28

Прес-служба Мінтрансу спростовує повідомлення про те, що міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський був заблокований у приміщенні одеського порту.

Як пояснили у прес-службі, Рудьковський справді перебував у приміщенні порту, зустрічався з ініціативною групою працівників, "отримав всі вимоги, вислухав претензії, зустрівся з представниками профспілки, з керівництвом порту".

"Приміщення не було заблоковано, працівники не були заблоковані, просто зустрічі проходили за закритими дверима. Рудьковський був у приміщенні портової адміністрації, стояв в коридорі", - сказав працівник прес-служби, зазначивши, що частина людей справді була "емоційно налаштована".

Раніше Обком писав, що під час наради з Рудьковським в управлінні Одеського порту будинок і коридори заблокували близько 200 працівників порту.

Метою акції називалося не допущення міністра в кабінет начальника порту Миколи Павлюка, який був нещодавно звільнений, але зараз знаходиться на лікарняному.

До цього зранку у конференц-залі готелю "Одеса" на морвокзалі Рудьковський зустрівся з представниками трудового колективу порту.

На зустрічі були присутні близько 500 осіб.

Від міністра в категоричній формі вимагали скасувати наказ про звільнення Павлюка, а якщо до нього в міністра є претензії, то розглянути це питання привселюдно на колегії міністерства.

Зустріч закінчилася тим, що портовики демонстративно залишили залу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування