Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведько ще не готовий покарати "вуха" Мороза

Вівторок, 27 лютого 2007, 14:12

Генеральна прокуратура розглядає дві версії у справі про прослуховування спікера Олександра Мороза - прослуховування правоохоронними органами і приватними структурами.

Про це заявив генпрокурор Олександр Медведько на прес-конференції у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна"

Медведько відзначив, що ГПУ порушила кримінальну справу за фактом прослуховування Мороза за ст.163 Карного кодексу, розслідуванням справи займається головне слідче управління.

"У справі проведено низку допитів, оглянуті певні предмети. Встановлюються особи, які прослухували", - сказав генпрокурор.

Називаючи версії, які відпрацьовуються в ході розслідування, Медведько відзначив, що Мороза могли прослухувати правоохоронні органи або приватні структури, які займаються цим нелегально.

"Ніхто не притягнутий до кримінальної відповідальності. Ще передбачається великий обсяг роботи", - сказав генпрокурор.

Також Медведько заявив, що Генпрокуратура в 10-денний термін ухвалить рішення у зв'язку з фактом блокування електрощитової у Верховній Раді.

"Проводиться перевірка... у 10-денний термін буде прийняте рішення", - сказав генпрокурор, відзначивши, що необхідно також зібрати матеріали опитувань посадових осіб.

Медведько нагадав, що співробітники ГПУ виїжджали в парламент у зв'язку з блокуванням електрощитової і склали протокол огляду "у рамках своїх можливостей".

Минулого тижня представники опозиційних фракцій Блоку Юлії Тимошенко та "Наша Україна" кілька днів блокували електрощитову у Верховній Раді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування