У "Нашій Україні" сподіваються, що Тимошенко не буде модною

Вівторок, 27 лютого 2007, 14:21

Опозиція разом з президентом ніколи не допустить прийняття жодного законопроекту щодо надання російській мові державного статусу.

Таке переконання висловив на прес-конференції у вівторок у Києві "нашоукраїнець" Юрій Ключковський.

"Я глибоко переконаний, що об’єднаній опозиції разом із президентом вистачить сил для того, щоб цей закон ніколи не набув чинності", - сказав він.

Коментуючи заяви прем’єра Віктора Януковича щодо ймовірності обрання президента в парламенті, Ключковський висловив думку, що подібні ініціативи є "пряником", кинутим для того, щоб посварити об’єднану опозицію.

За словами Ключковського, останні дії коаліції свідчать про те, що вона боїться об’єднаної опозиції. Однак, на його думку, головною проблемою залишається питання щодо міцності опозиційних домовленостей.

"Наявність 200 голосів у опозиції гарантує, що вето президента подолане не буде, якщо не буде домовленостей. Я не ідеаліст і розумію, що в українській політиці модно порушувати домовленості, але мені б дуже не хотілося, щоб БЮТ до цих домовленостей поставився саме так", - вважає Ключковський.

Разом з тим, він назвав наміри "регіонала" Василя Кисельова внести законопроект щодо одночасного проведення дострокових парламентських та президентських виборів ще одним прикладом повного ігнорування Конституції.

"У професіонала такі заяви викликають тільки регіт, а у політика – велику стурбованість. Уявити собі, що законом можна призначити дострокові вибори президента без жодних на те підстав – це принаймні по-дитячому наївно або "по-конкретному" дуже самовпевнено", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування