Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко затвердив темник для Януковича

Вівторок, 27 лютого 2007, 14:43

Президент Віктор Ющенко затвердив директиви на візит прем'єра Віктора Януковича до Німеччини.

Відповідний указ Ющенко підписав в понеділок, повідомляє прес-служба президента.

"Президент Віктор Ющенко затвердив своїм указом від 26 лютого ц.р. директиви офіційній делегації України на участь у заходах за програмою робочого візиту прем'єра України Віктора Януковича до Федеративної Республіки Німеччина", - йдеться у повідомленні.

Раніше заступник глави секретаріату Олександр Чалий заявляв, що президент обов’язково дає директиви на знакові, принципові візити вищих посадових осіб.

Сам Янукович, перебуваючи в Німеччині в середу, візьме участь в церемонії підписання Меморандуму про наміри між Міністерством охорони навколишнього природного середовища і Deutsche Bank про співпрацю у сфері зміни клімату.

Документом передбачається активізація співпраці у сфері зменшення викидів парникових газів і впровадження в Україні механізмів Кіотського протоколу.

Водночас у прес-службі зазначили, що підписання інших документів під час візиту української офіційної делегації до Німеччини не передбачається.

"Меморандум про наміри з Deutsche Bank - єдиний документ, який планується підписати під час поїздки", – повідомили в прес-службі.

Крім того, програмою візиту планується зустріч Януковича з канцлером Ангелою Меркель. Передбачене годинне спілкування керівників урядів у форматі офіційного обіду. Після зустрічі передбачається спільний підхід канцлера і прем`єр-міністра до преси.

Після цього Янукович планує зустрітися з представниками ділових кіл Німеччини і Східного комітету німецької економіки, а також взяти участь в міжнародній конференції "Україна-ЄС: нові підходи".

Як повідомляє прес-служба Кабміну, ввечері цього ж дня прем`єр повернеться до Києва."BR"Разом з Януковичем Німеччину відвідають міністр палива і енергетики Юрій Бойко, міністр охорони навколишнього природного середовища Василь Джарти, міністр економіки Володимир Макуха, заступник міністра закордонних справ Володимир Хандогій, голова Комітету Верховної Ради України з питань нацбезпеки Анатолій Кінах.

, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування