Луценко у відпустці, тому може влаштовувати марш

Вівторок, 27 лютого 2007, 16:08

Лідер громадського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко взяв відпустку за власний рахунок на посаді радника президента.

Про це він повідомив на прес-конференції у вівторок у Києві, коментуючи слова генпрокурора Олександра Медведька про те, що Генпрокуратура проводить перевірку поїздок Луценка по Україні як радника президента.

"У зв'язку з тим, що Мороз і Янукович скаржилися президентові Ющенку на мою активну громадську діяльність по вихідних, проте, вони вважали, що я радник президента і псую їм атмосферу пошуку компромісу з президентом", - сказав Луценко.

"Тому я написав заяву про відпустку за власний рахунок, і сьогодні є вільним громадянином у майже вільній країні і не обтяжений ніякими службовими обов'язками", - підкреслив він.

"Тому я можу з усіх сил давати свою оцінку і політикам, і радити президентові вже як приватна особа", - сказав Луценко.

"Сподіваюся, що він (президент) мене чує в першу чергу, але дії правоохоронної системи й окремих політиканів від влади, що намагаються полити брудом мою попередню діяльність, є чіткою відповіддю, що мене добре чути і їм", - додав лідер "Народної самооборони".

Луценко зазначив, що технічно генпрокуратура має розглянути звернення Харківської облради з проханням дати правову оцінку поїздкам Луценка по країні.

"Тим не менше нинішнє українське кривосуддя одягнене в політизовану майку "Шахтар-Чемпіон" не зможе зупинити мою активність по організації народної самооборони по всіх областях України", - наголосив він.

"Я в жодному випадку не підкорюся незаконним намаганням підкорити мене, залишити в Києві без спілкування з тисячами людей, які приходять на зустрічі по цілій Україні, і обов’язково відвідаю і запланований Львів, Харків, Дніпропетровськ, Крим і далі по Україні", - пообіцяв Луценко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування