Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко назвав Януковича "подєльніком" Щербаня

Вівторок, 27 лютого 2007, 16:14

Лідер Народної самооборони Юрій Луценко не здивований тим, що в Генпрокуратурі готується рішення про закриття справи колишнього губернатора Сумщини Володимира Щербаня.

"Я вважаю, що сьогоднішнє рішення Генпрокуратури є недивним, бо слідство Генпрокуратури очолює донецький посланець Ринат Кузьмін. Після того, як він очолив цей підрозділ, останні ілюзії щодо ймовірної справедливості і правосуддя в Україні у мене особисто зникли", - сказав Луценко на прес-конференції у вівторок.

"У нинішній країні така заява не викликає нічого дивного. Ми живемо в задзеркаллі. Не Цушко, а Окшуц. Знаєте, як Абаж колись був. Відповідно і Медведька треба якось по-іншому називати", - додав він.

Луценко також наголосив, що свого часу Генпрокуратура сама порушила цю справу за міліцейськими матеріалами.

"Якщо прокуратура вважає, що син держслужбовця (син Щербаня) загрузив 25 мільйонів і 5 мільйонів доларів, потім ще 7 мільйонів гривень в спортивну сумку і віддав їх знайомому свого батька за телефонним дзвінком, що це не є доказом злочину держслужбовця, який в принципі не міг отримати таку купу грошей, то, звичайно, все нормально", - сказав він.

"Ми живемо в країні вже встановленого реваншу неокучмістів. І своїх подєльників, фотографії яких я можу показати в обнімочку Януковича, пана Щербаня, пана Волкова, щасливих життям... звичайно, ми можемо сприймати як логічний факт", - додав Луценко.

Водночас лідер Народної самооборони зазначив, що "треба спитати у тих підприємців, які сиділи в камерах, прикуті до батарей наручниками, з яких вимагали віддати за копійки акції їхніх підприємств команді Щербаня, чи вони задоволені таким станом речей".

"Треба спитати у цих студентів, за якими полював "Спецназ" по дорогах Сумщини, чи вважають вони таке рішення справедливим. Треба запитати навіть тих подєльніков пана Щербаня, які зараз сидять в тюрмі, чи вважають вони правильним те, що вони сидять, а їхній керівник знаходиться серед новоявленої кучмістської еліти", - сказав він.

Як відомо, у понеділок у Генпрокуратурі повідомили про те, що найближчим часом справу Щербаня може бути закрито.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування