Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко заступився за міністерство Цушка і назвав його пігмеєм

Вівторок, 27 лютого 2007, 16:30

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має намір оскаржити в суді звинувачення нинішнього міністра внутрішніх справ Василя Цушка.

Про це Луценко сказав у вівторок на прес-конференції.

"Я думаю, що в судовому порядку пан Цушко буде відповідати за голослівні звинувачення в шантажу працівників МВС керівництвом внутрішньої безпеки", - наголосив Луценко.

"Так само йому доведеться відповідати в суді за нанесення моральних збитків очолюваному ним міністерству заяви про непрофесіоналів, про знищення чи обдирання до нитки міністерства", - додав він.

"Буквально завтра я буду зустрічатися з юристами аби подати позов про захист честі і достоїнства міністерства і його керівника Луценка Юрія Віталійовича", - наголосив Луценко.

Він також назвав виступ Цушка "політичним чорним піаром", який той використовує, "щоб відвести увагу суспільства від факту, що пан Цушко очолює міністерство Білоконя з усією його командою".

"Його виступ я вважаю виключно чорним піаром політичного пігмея, який, на жаль, пішов служити чужій команді і зрадив до останку всі ті 15 років, які провів в лавах опозиційної до кучмістів партії", - зазначив Луценко.

Безпідставними Луценко назвав звинувачення Цушка на свою адресу в тому, що було продано будівлю по вулиці Круглоуніверситетській.

"Це приміщення ніколи не належало МВС, воно їх орендувало. Ще до приходу Луценка, команда Білоконя продала це приміщення іншому підприємцю шляхом відповідного узгодження Київради. Тому не треба перекладати з хворих голів своїх заступників на голови моєї команди, те що робилося тоді", - зазначив він.

Луценко наголосив, що це саме стосується звинувачення про тисячі фондів і підприємств, які були відкриті в системі МВС.

"Це правда, але вони були відкриті ще до мене і ми не могли їх закрити, бо вони будучи кишеньковими фондами для Білоконя і його команди, були збитковими. Тому ми робили все, щоб держава не втратила під час їх закриття жодної копійки", - сказав він.

"При мені такі фонди не створювалися і безпідставними є заяви нинішнього міністра внутрішніх справ", - наголосив Луценко.

Луценко також наголосив, що МВС виконав указ Ющенка про передачу всіх видів послушки в СБУ ще у 2006 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: