Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький обіцяє ножа в спину Ющенка

Середа, 28 лютого 2007, 09:10

Мер Києва Леонід Черновецький вважає підписання головою "НСНУ" Віктором Балогою угоди про створення єдиної опозиції з Юлією Тимошенко аморальним.

"Він радить не забувати, що Юлія Тимошенко спільниця Павла Лазаренка", - повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Не так давно вона дестабілізувала ситуацію в країні, увійшовши у змову з тими, хто вкрай негативно ставиться до президента – депутатами з більшості, під час голосування по Кабміну та імперативному мандату", – зауважив мер.

Реклама:

"Співпраця з Тимошенко – це тупиковий шлях, перший крок до того, щоб привести до влади її спільників – від Лазаренка до Бродського", - додав він.

При цьому Черновецький зазначив, що розуміє "політичну гру президента, коли він намагається зберегти за собою електоральне поле, на якому насправді топчеться Блок Тимошенко".

"Але розсудливі кияни розуміють, що нічого доброго від співробітництва з аморальним лідером БЮТ не вийде. Ми просто в черговий раз – тепер втретє - побачимо як Тимошенко "поспівробітничає" з Ющенком", - вважає мер.

ВІДЕО ДНЯ

"Так було під час президентства Кучми. Так було і тоді, коли вона голосувала за закон про Кабмін у парламенті", - пояснив він.

Черновецький висловив переконання, що "і президент знає їй ціну". "Рано чи пізно ця співпраця закінчиться ножем в його спину", - наголосив мер.

"Я пам'ятаю, як президент говорив мені особисто, у присутності великої кількості шанованих людей, що Тимошенко вкрай непорядна людина, яка до того ж підозріло поводила себе, працюючи в його уряді у 2000-му та 2005 роках", – додав Черновецький.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...