Соціалісти називають Мороза спасителем всія України, а "нашоукраїнці" - зрадником

Середа, 28 лютого 2007, 09:16

Лідер фракції СПУ Іван Бокий вважає, що тільки рішення Соцпартії та її лідера Олександра Мороза про входження в антикризову коаліцію врятувало Україну від розвалу.

Про це він заявив у ефірі телеканалу "Інтер" 27 лютого, повідомляє прес-служба СПУ.

"Поки Ющенко сидів на пасіці, а Тимошенко бігала між "Нашою Україною" і Партією регіонів, Мороз рятував країну" , - заявив Бокий.

Він також назвав лідерку БЮТ Юлію Тимошенко "найбільшою загрозою для національної безпеки України".

На його думку, Тимошенко "вносить у суспільство дестабілізацію і вірус популізму".

"Суспільство заражене вірусом популізму, і ми ще довго будемо викашлювати юліну демагогію – до тих пір, поки Україна не набуде імунітету до такого роду авантюрних політиків", - сказав він.

Лідер фракції СПУ також вважає, що в.о. глави МЗС Володимир Огризко не може бути повноцінним керівником зовнішньополітичного відомства.

"Президент просто завередував, наполягаючи, щоб парламент підтримав його кандидатуру на посаду глави МЗС. Виходить, що заради Огризка ми повинні жертвувати зовнішнім іміджем держави", – сказав він.

Водночас член "Нашої України" Борис Беспалий висловив співчуття Соцпартії, що лідер їх фракції в парламенті робить такі "хворобливі заяви, називаючи чорне білим, а біле - чорним”.

"Не потрібно зайвий раз "рекламувати" спікера. Уся Україна знає, що Мороз – зрадник”, - наголосив Беспалий, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування