Рудьковський дав у Одесі задній хід

Середа, 28 лютого 2007, 09:24

Міністерство транспорту і зв'язку скасувало свій наказ про звільнення з посади начальника Одеського морського торговельного порту Миколи Павлюка.

Про це в ефірі "7 каналу" заявив міністр транспорту і зв'язку Микола Рудьковський, повідомляють Українські новини.

Він сказав, що вніс зміни до свого наказу про звільнення Павлюка після зустрічі з керівництвом і профспілковою організацією порту.

Рудьковський заявив, що з Павлюком досягнуто домовленість про те, що Володимир Биков продовжить виконувати обов'язки начальника порту до понеділка, 5 березня, коли Павлюк вийде з лікарняного.

"Потім буде здійснено перерозподіл у структурі керівництва порту: Биков буде призначений першим заступником начальника порту, а обов'язки інших заступників будуть перерозподілені", - сказав міністр.

Він заявив, що єдина його розбіжність із Павлюком полягала в тому, що той хоче будувати контейнерний термінал у відкритому морі, а Рудьковський вважає це недоцільним.

Міністр вважає, що будівництво терміналу у відкритому морі обійдеться в 400 млн. доларів, тоді як зведення його на території судноремонтного заводу "Україна" або Військової гавані порту - в три рази дешевше.

"Потрібно буде взяти стільки кредитів, що це поставить під загрозу платоспроможність порту - державного підприємства", - сказав Рудьковський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування