Тимошенко живе поблизу Білого Дому

Середа, 28 лютого 2007, 09:30

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко розпочала триденний візит до США.

У вівторок увечері вона прибула рейсовим літаком до Вашингтона і оселилась у чотиризірковому готелі "Віллард Інтерконтиненталь" за два квартали від Білого дому.

Щоправда, Тимошенко зайняла номер удвічі менший, ніж той, у якому жив під час візиту у США прем’єр Віктор Янукович, повідомляє УНІАН.

"Віллард Інтерконтиненталь" вважається одним із найреспектабельніших готелів столиці Сполучених Штатів.

У свій час у ньому часто бував президент США Грант, якому приписують авторство поняття "лобізм", а також готував свою знамениту промову 1963 року Мартін Лютер Кінг.

У середу вранці лідер БЮТ виступить з промовою у Центрі стратегічних і міжнародних досліджень, у якому у грудні минулого року виступав Янукович.

Після цього на честь Тимошенко буде дано обід, у якому візьмуть участь представники експертних центрів та урядових структур США, відомі політики з української та американської сторони.

Цього ж дня Тимошенко зустрінеться з колишнім Держсекретарем США Мадлен Олбрайт у Національному демократичному інституті, дасть інтерв’ю газеті "Вашингтон пост" і телеканалу Сі-Ен-Ен.

На четвер запланована зустріч лідера БЮТ з віце-президентом США Річардом Чейні й сенатором Річардом Лугаром, зустрічі з конгресменами та представниками української діаспори.

У п’ятницю Тимошенко зустрінеться з представниками Вашингтонської ділової групи, до якої входять компанії, які ведуть бізнес в Україні, а також виступить у Національному прес-клубі.

Крім того, запланована зустріч лідера БЮТ з держсекретарем США Кондолізою Райс, сенаторами від Республіканської та Демократичної партій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування