Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представники ПАРЄ поїдуть на батьківщину Януковича

Середа, 28 лютого 2007, 10:33

Співдоповідачі Комітету Парламентської асамблеї Ради Європи Рената Вольвенд і Ханне Северінсен під час візиту до України зустрінуться з президентом, спікером та прем’єром.

Так, програмою перебування передбачені зустрічі співдоповідачів з Олександром Морозом, Віктором Ющенком та Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Також співдоповідачі ПАРЄ зустрінуться з урядовцями, керівниками депутатських фракцій та комітетів Верховної Ради, представниками неурядових організацій та ЗМІ.

Зокрема, Вольвенд і Северінсен планують зустрітися з міністром юстиції Олександром Лавриновичем, міністром внутрішніх справ Василем Цушком та заступником міністра закордонних справ Володимиром Хандогієм.

Також заплановані зустрічі з головою держкомітету телебачення і радіомовлення Євгеном Прутніком, головою нацкомісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при президенті Тарасом Петрівом та в.о. голови держкомітету у справах національностей та релігій Георгієм Поповим.

Крім того, співдпоповідачі ПАРЄ мають намір зустрітися з головою Верховного Суду Василем Онопенком, головою Вищого адміністративного суду Олександром Пасенюком, та головою Конституційного Суду Іваном Домбровським.

Вольвенд і Северінсен також зустрінуться з керівництвом СБУ, генпрокурором Олексаднром Медведьком, головою Центрвиборчкому Ярославом Давидовичем та головою Держдепартаменту з питань виконання покарань Василем Кощинцем.

Крім того, співдоповідачі планують відвідати місто Донецьк, де проведуть зустрічі з керівництвом області, депутатських фракцій облради, місцевих правоохоронних органів та органів юстиції, політичних партій і неурядових організацій.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...