Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашій Україні" немає чого розривати з Черновецьким

Середа, 28 лютого 2007, 11:58

Київська міськорганізація партії "Наша Україна" вважає неможливим розірвати політичні відносини з мером Леонідом Черновецьким, оскільки їх як таких і не було.

Так прес-служба Київської міськорганізації прокоментувала заяву Черновецького про те, що останній "розриває будь-які політичні відносини з "Нашою Україною", повідомляється на сайті блоку "НУ".

"Не можна розірвати те, чого немає. Політичні відносини між партією "Наша Україна" та Леонідом Черновецьким були унеможливлені самим міським головою, - насамперед, розпорядженнями і рішеннями міської влади, які б'ють по інтересах киян", - зазначається в заяві.

"Не може бути політичних відносин між демократичною партією і тими, хто зазіхає на кишені жителів столиці", - додається у повідомленні.

Реклама:

"Наша Україна" виступає проти "антинародних рішень мера та міської влади і докладає всіх зусиль до усунення Черновецького від влади у Києві всіма законними засобами".

Ця позиція відображена також у резолюції конференції столичної організації НСНУ від 3 лютого, нагадує прес-служба партії.

"Схоже, що подібні заяви Леоніда Черновецького стали реакцією на політичну ізоляцію, в якій він опинився після консолідації демократичних сил як на київському, так згодом і на всеукраїнському рівні, а також на реальну перспективу його відставки з посади керівника міста", - йдеться в заяві.


ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування