"Студія 1+1" не дісталася Коломойському

Середа, 28 лютого 2007, 12:05

Верховний Суд своїм рішенням відхилив скаргу Ігоря Коломойского, таким чином "Студія 1+1" залишається у власності Олександра Роднянського і Бориса Фуксмана та корпорації Central European Media Enterprises.

Таке рішення Верховний Суд прийняв на своєму засіданні в середу, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Своїм рішенням суд залишив чинним рішення Київського апеляційного суду від 31 жовтня 2006 року у справі ТРК "Студія 1+1".

Раніше представники Коломойського оскаржили у Верховному Суді рішення Апеляційного суду м. Києва, яким було скасовано рішення Печерського райсуду м. Києва про визнання Коломойського власником 70% статутного фонду ТРК "Студія "1+1".

З квітня 2005 року співвласники корпоративних прав групи компаній "Студія "1+1" Олександр Роднянський і Борис Фуксман (володіють по 20% акцій у статутному фонді студії) вели переговори про продаж приналежних їм прав Коломойському за 100 млн. дол.

Завершення угоди мало відбутися до вересня 2005 року. Однак у середині серпня корпорація Central European Media Enterprises Ltd. (CME, володіє 60% у статутному фонді "Студії "1+1") фактично відкликала свою згоду на проведення цієї транзакції.

Печерський райсуд Києва своїм рішенням від 16 серпня 2006 року задовольнив у повному обсязі позовні вимоги Коломойського про визнання за ним права власності на частку в статутному капіталі ТОВ "ТРК "Студія "1+1".

31 жовтня того ж року Київський апеляційний суд скасував рішення Печерського райсуду Києва про визнання співвласника "Приватбанку" Коломойского власником 70% статутного фонду ТРК "Студія "1+1".

Суд скасував рішення Печерського суду, розглянувши апеляційні скарги "Студії "1+1" і її акціонерів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News