"Наша Україна" пригрозила неслухняним депутатам жорсткою розправою

Середа, 28 лютого 2007, 14:57

"Наша Україна" припинятиме повноваження своїх депутатів у місцевих радах, які порушуватимуть чи не виконуватимуть норми програми, статуту та рішення керівних органів партії.

Таке рішення президія ради "Нашої України" ухвалила на засіданні в середу у зв'язку з ухваленням закону про імперативний мандат, повідомляє прес-служба партії.

Крім того, президія доручила головам партійних організацій всіх рівнів та керівникам відповідних фракцій до 12 березня підписати угоди про співпрацю регіональних та місцевих організацій та фракцій "Нашої України" і БЮТ.

На засіданні був затверджений типовий проект такої угоди та склад робочої групи від "Нашої України" для координації співпраці з "Батьківщиною".

Також президія розглянула питання щодо участі депутатів місцевих рад, членів партії "Наша Україна" у розгляді та ухваленні рішення щодо земельних питань.

Відтепер депутатам місцевих рад від "Нашої України" заборонено підтримувати на сесіях рішення про відчуження, передачу в користування земельної ділянки суб'єктам підприємницької діяльності без проведення відкритого аукціону, крім випадків, коли законодавством передбачено право землекористувача на викуп.

Невиконання цього рішення є підставою для дострокового припинення повноважень депутата місцевої ради, відповідно до закону про статус депутатів місцевих рад.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...