Огризко сподівається задовольнити Богатирьову

Середа, 28 лютого 2007, 15:09

В.о. міністра закордонних справ Володимир Огризко сподівається на зустрічі з представниками депутатських фракцій парламенту до повторного голосування його кандидатури на посаду голови МЗС.

Про це Огризко сказав на брифінгу в середу.

Він нагадав, що перед минулим голосуванням він вже зустрічався із депутатами деяких фракцій.

Огризко також зазначив, що "після того, як президент внесе кандидатуру повторно, виникне правова основа для таких зустрічей".

При цьому Огризко висловив сподівання на те, що зустрічі з фракціями відбудуться найближчим часом.

Він в черговий раз наголосив, що готовий зустрітися з депутатами, а також висловив вдячність президенту за позитивну оцінку своєї діяльності.

"Те, що президент висунув мою кандидатуру, є надзвичайно високою оцінкою моєї роботи. Для мене це дуже важливо", - зазначив він.

Відповідаючи на питання, як його прийняли в Москві, адже деякі російські чиновники не сприймають його кандидатуру, Огризко відповів:

"Мене, як завжди, прийняли там гарно".

Він додав, що у нього склалися добрі професійні та особисті відносини з заступником голови МЗС Росії Карасіним, і під час розмов між ними "тема призначення голови МЗС не обговорювалася, бо це суверенне право нашої держави".

Раніше лідер фракції Раїса Богатирьова заявляла, що попри запрошення Огризко так і не зустрівся з представниками її фракції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування