Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радить Януковичам розібратися з хутряними шапками

Середа, 28 лютого 2007, 16:01

Блок Юлії Тимошенко рекомендує Партії регіонів відправити спеціальну слідчу групу до Єнакієвого Донецької області для вивчення обставин зникнення хутряних шапок.

Так у БЮТ відреагували на ініціативу депутата Партії регіонів Василя Кисельова відрядити делегацію в США для перевірки інформації про причетність Юлії Тимошенко до справи Павла Лазаренка.

"Мета діяльності цієї групи має полягати у вивченні обставин, за яких у деяких місцевих жителів та гостей міста всередині 70-х років за різних обставин зникали хутряні шапки" - повідомляє прес-служба БЮТ.

До складу групи блок рекомендує включити "відомих спеціалістів в галузі хутряного мистецтва зі складу партії".

"Можливо, за результатами роботи цієї групи, Партії регіонів трапиться нагода відзвітувати перед виборцями бодай про щось", - наголошують у БЮТ.

У заяві зазначається, що "Партія регіонів, як ключова сила антикризової коаліції, та уряд, який очолює лідер цієї партії, несуть безпосередню відповідальність за глибоку соціально-економічну та політичну кризу в країні".

"Тому і Кисельову і його колегам по депутатському корпусу треба їздити не за кордон, а в міста та села України для того, щоб каятися і вибачатися перед людьми за ту шкоду, яку завдав клан Януковича країні та суспільству", - наголошують в БЮТ.

Як відомо, Тимошенко зараз перебуває з візитом у США.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування