Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Огризко натякнув, що Україні заважає "гаряча голова" в кепці

Середа, 28 лютого 2007, 16:57

Виконувач обов’язків міністра закордонних справ Володимир Огризко звернувся до представників російського МЗС з проханням переглянути рішення щодо заборони на в’їзд до Росії Петру Порошенку.

"Я звернувся з настійливим проханням переглянути це рішення у зв’язку з його невмотивованістю", - сказав Огризко на брифінгу у середу.

За його словами, російська сторона "обіцяла ще раз повернутися до цього питання і вивчити всі його аспекти".

"Зі свого боку я ще раз наголосив, що обмеження, які стосувалися деяких російських громадян, були пов’язані з конкретними діями або висловлюваннями цих громадян на території України", - сказав Огризко.

За його словами, він звернувся до російської сторони "з тим, щоб посадовці, які їдуть в Україну, дотримувалися міжнародної практики та норм як це прийнято в нормальних цивілізованих країнах".

Коментуючи висловлювання мера Москви Юрія Лужкова під час перебування в Севастополі, Огризко нагадав, що президентами Росії та України визначено курс на всебічне поглиблення двосторонніх відносин.

"Тому ми хочемо, щоб цьому дуже позитивному курсу не заважали певні гарячі голови, які неадекватно реагують на те, що насправді відбувається в Україні", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування