Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Івченко погрожує другій людині Генпрокуратури кримінальною справою

Середа, 28 лютого 2007, 17:04

Екс-голова "Нафтогазу України" Олексій Івченко домагатиметься порушення кримінальної справи проти заступника генпрокурора Тетяни Корнякової за наклепи.

Так Івченко прокоментував заяву Корнякової про порушення кримінальної справи за фактом збільшення витрат "Нафтогазу" на заохочувальні виплати керівництву компанії, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Попередню справу, відкриту проти мене, скасовано судами і районним, і апеляційним як незаконну, безпідставну і політично упереджену. Чому про це не говорить Корнякова? Те саме буде й з цією кримінальною справою", - заявив екс-голова "Нафтогазу".

"Про які державні кошти – як про це заявляє Корнякова – йде мова? Нехай Корнякова спочатку вивчить, що таке "державні кошти", - додав він.

За словами Івченка, "у даному випадку саме Корнякова використовує державні кошти для того, щоб мене оббріхувати". "Заступник генрокурора отримує зарплату з державного бюджету, який, до речі, поповнює у тому числі й НАК "Нафтогаз", - пояснив екс-голова НАКу.

Івченко зауважив, що "Нафтогаз" ніколи не користувався державними грошима, "бо це - господарюючий суб'єкт, який заробляє гроші, тому ніяких державних грошей у "Нафтогазі" ніколи не було і немає".

"Тетяна Корнякова спочатку повинна чітко вивчити закони, по-перше, а по-друге – припинить виконувати політичні "заказухи", - переконаний депутат.

"Відповідно до колективного договору, "Нафтогаз" зобов'язаний виплачувати своїм співробітникам премії. Це зобов'язання стоїть окремим пунктом у договорі. Якби правління "Нафтогазу" не виплачувало людям зарплату і премії – з цього приводу Генпрокуратура дійсно могла б відкрити кримінальну справу", - заявив Івченко.

"Думаю, кримінальну справу потрібно відкривати проти Корнякової – за наклепи. І я цього буду домагатися", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування