Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко назвала ідею януковичів з виборами "спеціальним ходом"

Середа, 28 лютого 2007, 18:54

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що сьогодні немає жодних підстав для проведення дострокових президентських виборів в Україні, що пропонує Партія регіонів.

Про це вона сказала у Вашингтоні, повідомляє кореспондент "1+1".

Ініціативу Партії регіонів провести одночасно дострокові вибори президента і парламенту Тимошенко назвала "спеціальним ходом".

"Партія регіонів, намагаючись зв’язати ці дві речі в одне, практично унеможливлює проведення будь-яких виборів", - сказала вона.

На думку Тимошенко, зараз можна говорити лише про необхідність проведення дострокових парламентський виборів.

"Дострокові парламентські вибори, безумовно, необхідні, тому що сьогодні в парламенті хаос. Уряд сьогодні, на мій погляд, не є легітимним, протистояння між гілками влади народилося після того, як цей парламент прийшов. Я думаю, що сьогодні треба говорити про дострокові парламентські вибори", - сказала вона.

Виступаючи в Інституті стратегічних досліджень Тимошенко зазначила, що демократичні країни не завжди розуміють, що насправді відбувається в Україні.

Тому, за словами лідерки БЮТ, вона приїхала, щоб пояснити політичні події в Україні.

Як відомо, у середу заступник лідера фракції Партії регіонів Василь Кисельов заявив, що найближчим часом у парламенті буде зареєстровано законопроект, згідно з яким пропонується одночасне проведення дострокових парламентських і президентських виборів 30 вересня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування