Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В БЕРЕЗНІ ПОМРЕ АНТИКРИЗОВА КОАЛІЦІЯ

Середа, 28 лютого 2007, 19:33

Кабінет міністрів України внесе проект програми своєї діяльності на затвердження Верховної Ради в березні.

Про це заявив перший віце-прем'єр Микола Азаров в ефірі радіо "Ера" в середу.

"Думаю, що програма буде протягом березня представлена. Як і планували, ніякі нагадування не потрібні", - зазначив він.

"Програма, звичайно, є в уряду, і він працює відповідно до програми, яку відразу почали розробляти в серпні. Але на першому етапі ми зробили антикризову програму", - підкреслив перший віце-прем'єр.

За його словами, нинішньому урядові дотепер приходиться вирішувати питання, пов'язані з діяльністю попередніх урядів.

"Фактично нам вдалося стабілізувати ситуацію, підготувати нормальний бюджет", - відзначив Азаров.

Він також додав, що сьогодні на рахунках уряду знаходиться 11 млрд. грн. порівняно з 1 млрд. грн. на початку серпня минулого року.

У той же час, згідно з повідомленням прес-служби, найближчим часом запланований розгляд проекту уряду в урядових комітетах.

"Заяви чиновників секретаріату президента про те, що вони "вважають, що рішення уряду, прийняті за відсутності програми дій Кабінету міністрів, можуть вважатися нелегітимними", можна вважати лише особистими безвідповідальними висловлюваннями некомпетентних осіб", - йдеться у заяві.

"На сьогодні виконання антикризової програми дій завершується, і наступний етап розпочнеться саме від затвердження Верховною Радою України довготермінової програми діяльності", - підкреслюється у повідомленні.

До розробки документу долучені всі міністерства і відомства, інститути Національної Академії Наук, громадських експертів, відбуваються консультації з міжнародними організаціями, відмічається у документі.

Програма відобразить цілі, засоби й орієнтири соціально-економічного розвитку України на період до 2011 року.

На час завершення цієї програми рівень життя в Україні має підвищитися принаймні вдвічі, йдеться у повідомленні.

Таким чином, уряд послідовно і виважено займається реальними справами: подоланням наслідків кризи, створеної "помаранчевими урядами" і створенням траєкторії сталого соціально-економічного зростання, йдеться у тексті заяви.

Як відомо, коаліція, створена більшістю, поставила ціль подолати кризу, що стала наслідком роботи помаранчевого уряду. Саме тому її назвали "антикризовою".

"Інтерфакс-Україна",

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування