Шуфричу приписали любов до НАТО

Субота, 10 березня 2007, 13:10

На офіційному сайті міністерства з надзвичайних ситуацій 9 березня було розміщено "аргументацію на користь вступу України до НАТО".

Зокрема, серед пунктів цієї аргументації - "членство в НАТО наблизить Україну до вступу в Європейський Союз", та "вступ до НАТО України означатиме остаточний вихід України з-під впливу Росії та ліквідації його можливості відновлення у майбутньому".

Водночас у п’ятницю в ефірі 5 каналу, відповідаючи на запитання ведучого стосовно того, чи означає ця інформація зміну ставлення міністра МНС Нестора Шуфрича до НАТО, Шуфрич назвав це "недоробкою в роботі міністерства".

"Це означає, що певні недоробки є сьогодні в роботі міністерства. Позиція, яка сьогодні є загальновідомою і я вважаю, що на сьогоднішній день вона є максимально відвертою і коректною. Ми за співпрацю з НАТО. Ми маємо підтримувати програму співпраці України з НАТО. В межах програми співробітництва, підкреслюю. Але говорити про вступ України в НАТО є безвідповідальним і провокуючим", - підкреслив Шуфрич.

Разом з тим, у суботу 10 березня на місці згаданої сторінки - напис "інформація оновлюється".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування