Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценка хочуть зробити агентом сіонізму

Субота, 10 березня 2007, 18:19

Лідер громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко заявляє, що проти нього готуються заходи щодо дискредитації.

"Мене обов'язково назвуть агентом сіонізму, обов'язково оголосять фашистом. Я все це відчуваю, це готується, і все вже робиться", - повідомив він на прес-конференції в Івано-Франківську.

За його словами, раніше оголошена інформація про порушення 26 кримінальних справ у міліції, трактується деякими людьми неправильно. Луценко пояснив, що ці кримінальні справи були порушені в період його керівництва міністерством за результатами перевірок КРУ в системі МВС.

"Це чорний піар людей, які не знають, що відбувається в міліції", - підкреслив він.

Крім того, лідер "Народної самооборони" повідомив, що йому відомо про порушення кримінальної справи проти нього самого, що стосується видачі пістолетів.

"Поки що повістки я не одержував, однак я чітко знаю, що за зверненнями Мороза (голови парламенту Олександра Мороза) і Януковича (прем'єр-міністра Віктора Януковича) поставлені завдання й СБУ й МВС знайти можливість взяти з мене підписку про невиїзд із Києва, оскільки їх дуже турбує моя активність по регіонах", - відзначив Луценко.

Він у черговий раз заявив, що, перебуваючи на посаді міністра внутрішніх справ, не робив тих дій, у яких би були присутні ознаки злочинів, а все це робиться для того, щоб він припинив свою активну діяльність.

"Вони дуже не хочуть, щоб я їхав наступної суботи до Харкова, а потім до Дніпропетровська, а потім до Луганська, а потім до Донецька", - підкреслив екс-міністр.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...