Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко забракував Ющенка для "Нашої України"

Субота, 10 березня 2007, 18:37

Лідер громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко вважає, що президент Віктор Ющенко не може очолювати ніякої партії.

Про це він заявив у суботу на прес-конференції в Івано-Франківську.

"Що стосується того, хто стане керівником "Нашої України", то я вважаю, що президент України не може бути керівником ніякої партії, тому що це норма Конституції", - відзначив Луценко.

"Тим більше це не може бути й через те, що "Наша Україна" сьогодні в опозиції. Уявіть собі президента цілої країни, який є керівником опозиційної партії. Це ненормально для будь-якої розвинутої країни", - підкреслив він.

На думку Луценка, "гасла про головування Ющенка в "Нашій Україні" навіюються тією партійною нашоукраїнською номенклатурою, яка не бачить іншого виходу для збереження себе в політиці".

"Мені здається, є досить серйозні потужні фігури серед керівництва "Нашої України". Зокрема, серйозну підтримку мають (В'ячеслав) Кириленко, (Віктор) Балога й інші, не пов'язані зі скандалами й корупційними звинуваченнями. Якщо хтось із них очолить "Нашу Україну", це було б дуже правильне рішення", - вважає він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...