Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович змусив європейців порушити правила

Неділя, 11 березня 2007, 09:05

Європейський банк реконструкції та розвитку прийняв запрошення українського прем'єра і проведе наступного року збори менеджменту в Києві.

Це вперше підтвердив Бі-Бі-Сі виконавчий директор ЄБРР від України Ігор Подолєв.

"В наступному році щорічні збори керівників ЄБРР пройдуть у Києві. І це дуже важлива новина", - зазначив Подолєв.

"Справа в тому, що традиційно ЄБРР проводить свої щорічні збори так: один рік - у Лондоні, як столиці, де ми розташовані, а інший рік - у країні операцій. Цього року збори відбудуться в місті Казань Російської Федерації, і це порушення наших правил навіть, але це ознака тієї уваги, яку ЄБРР приділяє Україні", - пояснив він.

За його словами, рішення про це було принято менше місяця тому. "Два тижні тому було отримано офіційне запрошення, підписане прем'єр-міністром України. Це рішення повинне бути затверджене керівниками, тобто офіційно про це буде оголошено приблизно за два місяці", - пояснив представник ЄБРР.

"На сьогоднішній день Україна обіймає дуже важливу позицію щодо діяльності Європейського банку реконструкції та розвитку. Це надзвичайно стратегічно важлива країна операцій, і якщо вона на сьогоднішній день є третьою по обсягу операцій, то я сподіваюся, що до кінця року вона перейде на другий щабель після Росії", - підкреслив Подолєв.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...