У Ющенка стане ще на одного радника менше

Неділя, 11 березня 2007, 10:39

Один з лідерів громадського руху "Народна самооборона" Тарас Стецьків заявляє, що готовий відмовитися від посади радника президента України.

Про це він заявив у суботу ввечері в ефірі на Івано-Франківському FM-радіо "Західний полюс".

"Народна самооборона" це є наша громадянська ініціатива. Ми її не погоджували з президентом, більше того, ми не виступаємо від його імені", - наголосив він.

"Ми весь час говоримо, що ми, як радники президента, йому радимо тоді, коли він потребує нашої поради. А як політики, як громадські діячі, як вільні люди в майже вільній країні ми маємо право займатися громадською активністю. Однак антикризова коаліція дуже тим переймається і придумує різні страшилки", - зазначив Стецьків.

"Якщо так гостро стоїть питання, ми напишемо ці заяви, щоб, по-перше, не давати приводу звинувачувати нас, що ми виступаємо від імені президента, по-друге, щоб, може, не ставити президента у незручне становище", - повідомив він.

"Панове антикризова коаліціє! Якщо вам це дуже так треба, ми покладемо посвідчення радників на стіл президенту, і хай тоді президент приймає рішення. Але ми не ховаємось за посвідченнями. Ми знаємо, які провокації проти нас готують, знаємо, як працює Генпрокуратура, щоб взяти з Луценка і, напевне, і з мене підписку про невиїзд", - наголосив Стецьків.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування