Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко вважає крадійство та збагачення за рахунок оточуючих "духовною цінністю"?

Понеділок, 12 березня 2007, 13:47

На 11-ому Всесвітньому російському соборі лідер українських комуністів Петро Симоненко заявив у своєму виступі, що крадійство та збагачення за рахунок оточуючих є "нашою духовною цінністю".

Текст виступу Симоненка знаходиться на офіційному сайті КПУ.

"Различными гуманитарными институтами, негосударственными организациями, существующими на зарубежные деньги, ведётся беспощадная борьба против наших духовных ценностей – вековых традиций взаимопомощи, уважения к ближнему, воровства и обогащения за счёт окружающих. При этом активно используются потенциально опасные манипулятивные технологии, способные нанести непоправимый ущерб психическому здоровью человека", - йдеться у наведеному прес-службою КПУ виступі Симоненка.

Також у своєму виступі лідер комуністів звинуватив закордонні економічні організації в тому, що саме вони зробили "наших громадян" бідними та безправними.

"Варто підкреслити, що саме зарубіжні "доброзичливці" за активного сприяння вітчизняних зрадників, які по рецептам МВФ, Світового банку та інших міжнародних фінансових інститутів почали слухняно запроваджувати на пострадянському просторі руйнівну неоліберальну модель економіки, спихнули наших громадян в прірву бідності та безправ’я", - йдеться у тексті виступу Симоненка.

"Економічна правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування