Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вирішив доймати міністрів опитувальниками

Понеділок, 12 березня 2007, 13:52

Кабінет міністрів увів ухвалення своїх розпоряджень шляхом опитування членів уряду, а не тільки на засіданнях.

Про це говориться в постанові Кабміну від 7 березня.

Процедура прийняття розпоряджень шляхом опитування застосовується в період між засіданнями Кабміну, повідомляють "Новости Украина" з посиланням на "Українські новини".

Згідно з постановою, рішення про опитування приймається прем'єр-міністром за власною ініціативою або за пропозицією інших членів уряду.

Член Кабміну, що ініціює ухвалення розпорядження через опитування, подає прем'єру відповідний проект і пояснювальну записку з обґрунтуванням необхідності його невідкладного прийняття.

Далі секретаріат Кабміну невідкладно посилає всім членам уряду проект розпорядження і протягом двох годин з моменту його відправлення проводить їхнє опитування з метою з'ясування позиції щодо прийняття акту.

Опитування здійснюється шляхом доведення до відома членів уряду змісту проекту розпорядження з використанням телефонного зв'язку, електронної пошти, факсу або будь-яким іншим шляхом.

Член Кабміну повинен сформулювати свою позицію щодо запропонованого наказу і повідомити про неї секретаріат Кабміну в усній або письмовій формі не пізніше, ніж протягом години.

Даною постановою вносяться відповідні зміни в тимчасовий регламент Кабінету міністрів.

Як відомо, раніше Кабмін приймав свої розпорядження і постанови тільки на засіданнях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування