Тимошенко обізвала "корумпованих суддів" і ЦВК поплічниками

Понеділок, 12 березня 2007, 14:20

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про фактичне припинення дії закону про імперативний мандат на депутатів місцевих органів самоврядування.

Про це вона сказала на брифінгу в понеділок.

За її словами, фактичне припинення дії закону стало результатом "спільних корупційних дій ЦВК разом з корумпованими суддями".

Зокрема, за словами Тимошенко, нещодавно троє суддів районного рівня заборонили її політичній силі проводити з'їзди на місцевому рівні.

"Я хочу подивитися, на які закони вони посилаються для того, щоб практично таким чином зупиняти статутну діяльність партії і її законну діяльність. Це свідчить про те, що корупція серед деяких суддів досягла апогею і потребує спеціального розгляду в парламенті", - наголосила лідер БЮТ.

Саме тому, за словами Тимошенко, опозиція вимагатиме окремого розслідування дій вищевказаних суддів, а також "незрозумілих дій деяких членів ЦВК".

Як відомо, закон про імперативний мандат передбачає позбавлення депутатських повноважень депутатів місцевих рівнів на підставі рішення керівного органу партії або рішення з'їзду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування