Мороз не втомлюється розповідати про стабільність в Україні

Понеділок, 12 березня 2007, 14:38

Голова Верховної Ради Олександр Мороз запевняє, що ситуація в Україні "контрольована і буде політично стабільною", бо йдеться про умови стабільного економічного розвитку країни.

Про це він заявив у понеділок на зустрічі з делегацією американського інвестиційного банку "Мерілл Лінч", повідомляє прес-служба Верховної Ради.

"Виходячи з економічних показників останніх двох місяців, ми маємо всі підстави для оптимізму, і будемо надалі вживати заходів, щоб люди відчували, що Україна розвивається поступово і позитивно", - запевнив спікер.

Він пообіцяв, що Верховна Рада і Кабінет міністрів докладатимуть усіх зусиль, аби Україна була інвестиційно привабливою.

Серед перспективних для інвестування напрямків Голова Верховної Ради назвав транспортне будівництво і використання транзитних можливостей України загалом, реформування енергетичного сектору, зокрема модернізацію генеруючих потужностей і розвиток виробництва альтернативних видів палива.

Учасники зустрічі наголосили на значних економічних успіхах України, досягнутих за останні два роки, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Відповідаючи на запитання учасників зустрічі, Мороз підкреслив, що парламент конституційною більшістю ухвалив низку законів, які є законодавчою базою для вступу до СОТ.

За його словами, зараз одним з нагальних завдань Верховної Ради є врегулювання земельних відносин, і з цією метою парламент планує розглянути близько 30 законопроектів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування