Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий вірить, що мрію Тимошенко скасують

Понеділок, 12 березня 2007, 15:05

Заступник Київського міського голови секретар Київради Олесь Довгий упевнений, що і Венеціанська комісія, і Конституційний Суд назвуть закон про імперативний мандат у місцевих радах у нинішньому варіанті недемократичним.

Про це Довгий заявив в інтерв'ю щотижневику "Фокус", повідомляє прес-служба Київради.

Довгий відзначив, що депутати парламенту уже відправили подання щодо цього закону у Венеціанську комісію і після її висновків вони звернуться до КС.

"Коли голосувався цей закон, Юлія Тимошенко і її політична сила розвили дуже бурхливу агітпроповську діяльність по всій країні. Чи не все зводилося до одного: от приймемо закон про імперативний мандат, і всі проблеми вирішуться – тарифи понизяться, ціни впадуть", - сказав він.

"Але от пройшов час, і що ми бачимо? Назад у фракцію БЮТ по всій Україні повернулися одиниці місцевих депутатів", - додав він.

"Так навіщо, питаю, було лобіювати ухвалення цього закону? Щоб розповісти усьому світові, що саме фракції БЮТ повсюдно залишили десятки депутатів? Щоб народ побіг жаліти "бідну Юлю"?.. Не розумію, - звідки такий політичний мазохізм у цього блоку", - відзначив Довгий.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...