Порошенко не проголосував за заяву, благословенну Ющенком

Понеділок, 12 березня 2007, 20:50

При голосуванні за текст спільної заяви "Нашої України" та Блоку Тимошенко утрималися кілька членів фракції "Наша Україна", а проти виступив один член БЮТ.

Про це повідомляють джерела "Української правди", присутні на зустрічі фракцій Блоку Тимошенко і "Нашої України" з президентом Віктором Ющенком.

Так, при голосуванні утрималися, за різними оцінками, п’ять-шість депутатів "Нашої України", зокрема Павло Жебрівський, Юрій Єхануров, Борис Безпалий, Олексій Кучеренко.

Петро Порошенко, за свідченнями очевидців, взагалі не підняв руки – ні коли голосували "за", ні коли "проти", ні коли "утрималися".

Проти тексту заяви проголосував член БЮТ Олексій Данилов.

Присутній Віктор Ющенко закликав учасників зустрічі обговорити текст заяви якнайшвидше, не витрачаючи час на зайві дискусії.

Очікується, що текст заяви виголосять у вівторок, його першим пунктом є проведення референдуму щодо державного устрою в Україні.

Як сказав лідер фракції "Нашої України" В’ячеслав Кириленко протягом обговорення документу, він, по-суті, має стати "маніфестом" спільної опозиційної діяльності.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News