Тимошенко поставила Морозу 17 вимог

Вівторок, 13 березня 2007, 09:24

Парламентська опозиція вимагає негайно зібрати погоджувальну раду, на якій розглянути 17 вимог "Нашої України" та БЮТ.

Про це заявила з трибуни парламенту лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Якщо вони не зроблять те, що ми вимагаємо, ми діятимемо адекватно! Ми вимагаємо перерву на 30 хвилин, щоб розглянути ці питання", - заявила Тимошенко.

"Банда при владі і в Україні панувати не буде", - наголосила вона.

Зокрема опозиція вимагає визначити на загальнонаціональному референдумі форму державного правління України, розробити та прийняти нову редакцію Конституції, захистити зовнішньополітичний курс України, закріплений в Законі України "Про основи національної безпеки України", припинити наступ на українську мову та культуру.

Також опозиція вимагає припинити політизацію, криміналізацію та корумпованість силових структур України і звільнити з посад міністра внутрішніх справ Цушка, Генерального прокурора Медведька та його заступників та керівників регіональних структур, які мають безпосередній зв'язок з кримінальним середовищем.

Крім того, серед вимог - розірвати злочинний зв'язок бізнесу і влади та перейти на прямі (без посередників) угоди з Російською Федерацією, Туркменістаном, Казахстаном, Узбекистаном щодо забезпечення України природнім газом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування