Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти вважають Тимошенко і Кириленка екстремістами

Вівторок, 13 березня 2007, 09:29

У Соцпартії вважають опозиційне об’єднання "Нашої України" і БЮТ прагне до здійснення конституційного перевороту.

Про це з трибуни Верховної Ради у вівторок заявив лідер фракції Соцпартії Іван Бокий.

"Документи, які проголошують об’єднання БЮТ і "Нашої України", вказують на головну їхню мету – здійснити на антиконституційних засадах перевибори до Верховної Ради, підштовхнути почесного голову "Нашої України" президента на антизаконні, антидержавні дії, які фактично означатимуть державний переворот", - сказав він.

На думку Бокого, опозиційні лідери "інфікують суспільство вірусами популізму, нетерпимості, конфронтації, безкінечних чвар і нагнітання політичних пристрастей".

"Опозиційність перетворюється на ширму для антидержавних антиконституційних дій з утягненням у них не тільки обманутих людей, а й державних інститутів", - заявив він.

Депутат також зазначив, що дії опозиціонерів спрямовані на дискредитацію і знищення української державності.

На його думку, позитивні результати роботи уряду Віктора Януковича "викликають особливу лють у політичних сил, які сповідують ідеї реваншу за свою поразку на парламентських виборах".

"Прикриваючись правом на протест і народне волевиявлення, ці сили, які перебувають в опозиції, дестабілізують ситуацію, маніпулюють свідомістю людей, у викривленому вигляді подають роботу Верховної Ради і Кабінету міністрів, політичних партій, які об’єдналися в антикризову коаліцію, паплюжать політичну реформу і конституційний устрій", - сказав Бокий.

"Фракція Соцпартії закликає всі політичні сили, всі державні інститути влади стати на захист Конституції, Української держави від екстремістських сил і їхніх лідерів, які вже довели свою неспроможність і авантюризм на високих державних посадах, а зараз знову методами підступу і обіцянок захмарних замків знову хочуть сісти народові на шию", - заявив він.

Бокий також сказав, що Соцпартія вимагає від президента "виконати роль гаранта дотримання прав і свобод громадян, захисту держави від будь-яких посягань на її конституційний устрій".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування