У Партії регіонів чекають окремого запрошення від Ющенка

Вівторок, 13 березня 2007, 09:50

Член фракції Партії регіонів Ганна Герман сподівається, що президент Віктор Ющенко обов’язково проведе зустріч із представниками коаліції.

Так Герман прокоментувала зустріч глави держави з опозицією в понеділок, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

На думку депутата, "глава держави знову демонструє, що він є президентом однієї частини України".

"Якби це було не так, у понеділок на Банкову були б запрошені і представники парламентської більшості. Я підкреслюю – більшості, правлячої більшості у легітимно обраній Верховній Раді", - додала Герман.

На її переконання, "якщо президент занепокоєний ситуацією в державі, він обов’язково повинен спілкуватися з усіма провідними політичними силами і, в першу чергу, – з правлячою коаліцією, адже саме вона несе політичну відповідальність за стан справ у державі".

"Якщо ці справи підуть ніяк – не потрібно буде жодних референдумів, жодних зустрічей з опозицією на Банковій. Народ дуже швидко, без жодних стимуляторів з боку, відреагує на політику чинного уряду, а отже і політичних сил, які сформували його", - вважає Герман.

Тому, на її думку, антикризовій коаліції слід очікувати від президента запрошення на таку ж зустріч. "І він може бути абсолютно певним, що коаліція на таку пропозицію обов’язково відгукнеться", - наголосила депутат.

Як відомо, у понеділок фракції "Наша Україна" і БЮТ на спільному засіданні, яке проходило за участю президента, ухвалили заяву про спільні дії і вимоги до антикризової коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News