Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко розкрив "махрову націоналістичну" змову опозиції

Вівторок, 13 березня 2007, 11:02

Компартія має намір звернутися до світового співтовариства за захистом від загрози руйнування демократичного ладу і встановлення диктатури, що, на думку комуністів, виходить від опозиційних сил.

"Ми пропонуємо звернутися до міжнародного співтовариства і реально розкрити ті загрози, які сьогодні несе змова так званої опозиції з метою руйнування парламентської демократії", - заявив із трибуни парламенту у вівторок лідер Компартії Петро Симоненко.

На його думку, опозиційні сили "цілеспрямовано підмінюють ідею патріотизму на махровий націоналізм, ідею справедливості, демократичної держави на диктатуру президентської монархії, ідею сильної національної економіки на раболіпський колоніалізм".

Реклама:

"Демагогія, яка супроводжує ці ультимативні вимоги (опозиції), це відверта неправда, а реальна мета – це, спираючись на повноваження президента, не тільки дискредетувати Верховну Раду, а, насамперед, підштовхнути (президента) до паралічу діяльності і до розпуску парламенту", - сказав Симоненко.

Головною метою опозиції він назвав намір "агітаційною машиною схилити народ до підтримки референдуму і повернути найголовніше – кучмівськую Конституцію 1996 року, встановивши президентську монархію з необмеженими повноваженнями президента і його олігархічного проамериканського західного оточення".

На думку Симоненка, ці задачі були поставлені "після візиту в США й одержання відповідних інструкцій" певними політичними силами.

ВІДЕО ДНЯ

"Антикризова коаліція – останній оплот демократії, що ми намагаємося захистити, це гарант збереження соціального миру", - сказав також він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...