Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лідер "Нашої України" обіцяє януковичам, що Ющенко заховає свою ручку

Вівторок, 13 березня 2007, 12:09

Лідер фракції "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко заявляє, що антикризова коаліція прирекла себе на нерезультативну роботу.

Про це Кириленко заявив на спільному брифінгу з Юлією Тимошенко, коментуючи ігнорування коаліцією розгляду 17 вимог опозиції.

"Працювати в такому парламенті, який налаштований тільки на конфронтацію, неможливо", - сказав він.

Кириленко пояснив, що частину з вимог опозиції "можна було ухвалити прямо сьогодні", однак коаліція, за його словами, не захотіла цього робити і тому опозиція покинула сесійну залу парламенту.

"Правляча коаліція відстоює погляди тільки тих сил, які в ній присутні, і не може запропонувати вихід з ситуації. Ми вважаємо, що робота парламенту в урізаному форматі, коли є тільки 3 фракції коаліції, є неефективною", - сказав він.

"Без опозиції будуть ухвалюватися здебільшого лобістські корупційні законопроекти, які не мають шансів бути підписаними президентом і отримати статус закону", - додав депутат.

На його думку, парламент "прирік себе на безрезультативну роботу, яка тільки коштуватиме грошей платникам податків".

Кириленко також не бачить загрози в тому, що антикризова коаліція обіцяє ухвалювати рішення у вигляді постанов, які не потребують підпису президента.

"Можливість застосування постанов вкрай обмежена – це кадрові і другорядні питання", - сказав він.

"Соціально важливі для України питання врегулювати постановами неможливо. І такі постанови отримають безліч судових позовів з боку депутатів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування