Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція не розгортатиме прапори через несумісність

Вівторок, 13 березня 2007, 12:12

Опозиційні сили вирішили не розгортати державні прапори на своїх місцях у залі засідань.

"Ми вирішили спільно на раді, що кланова більшість в парламенті й українські прапори не сумісні в одному приміщенні", - сказала на брифінгу у вівторок лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Коментуючи слова спікер Олександра Мороза, який спрогнозував, що опозиціонери залишать зал і розгорнуть на своїх місцях прапори, не братимуть участь в роботі Ради, а потім змусять президента розпустити парламент, Тимошенко відповіла:

"Ви бачите, що, як мінімум, щодо прапорів Мороз помилився".

Лідер БЮТ також вважає, що на даний момент опозиція використовує адекватні методи протидії, а про подальші заходи можна буде говорити після реакції на події антикризової коаліції.

Крім того, вона висловила переконання, що 17 вимог ультиматуму будуть розглянуті найближчим часом.

Тимошенко повідомила, що опозиційні фракції і надалі планують залишатися у приміщенні парламенту, проводити спільні та окремі засідання фракцій, на яких відпрацьовуватиметься "алгоритм дій".

"Я думаю, що ми будемо працювати над законами, які прийняті, бо це заслуговує на певну оцінку. По-друге, ми будемо працювати в регіонах, ми будемо робити все, щоб ця неадекватна й непідтримана народом на виборах влада відчувала себе тимчасовою і щоб вона не закріплювалася на всіх висотах, включаючи силові структури".

На питання, чи очікують опозиційні сили відтоку депутатів у зв’язку з прагненням коаліції зібрати конституційну більшість, Тимошенко відповіла:

"На те, що депутатів можна купити розраховує Мороз, а ми розраховуємо на надійних депутатів, які будуть триматися команди і захищатимуть принципи, позицію й мораль".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування