Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку пограбували поета Януковича, а у Миколаєві – соратників Медведчука

Вівторок, 13 березня 2007, 12:44

На депутата від Партії регіонів, поета Бориса Белаша був здійснений напад на Донецькому залізничному вокзалі, коли депутат купував квиток на Київ.

Про це у вівторок повідомляє "Обком" з посиланням на газету "Факти".

За словами начальника прес-служби Управління лінійної міліції УМВС України на Донецькій залізниці Марини Калашникової, грабіжник, який раптово налетів на депутата, вихопив у нього мобільний телефон "Нокіа" та гаманець із невеликою сумою грошей.

Загальний збиток від крадіжки склав приблизно 1000 гривень.

Белаш одразу звернувся в чергову дільницю міліції, повідомивши прикмети грабіжника, і вже за десять хвилин злодій був затриманий.

30-літнього мешканця міста Гірник Селідовського району Донецької області взяли на гарячому в парфумерному магазині "Біла ворона" на привокзальній площі.

-----

Між тим, у ніч з 12 на 13 березня 2007 року невідомі зламали двері в партійному офісі Березнегуватської районної організації СДПУ(о) у Миколаївській області.

Як повідомляє Миколаївський обком СДПУ(о), грабіжники вибили вікна в приміщенні і викрали відео- й оргтехніку, телефон та особисті речі працівників райкому.

Миколаївські соціал-демократи вбачають у тому, що сталося, спробу тиску на організаторів акції "Референдум" з питання вступу України до НАТО та її участі в ЄЕП, що СДПУ(о) разом із КПУ провели в Миколаївській області 11 березня.

Соціал-демократи звернулися в міліцію, яка порушила за даним фактом кримінальну справу.

Раніше в офісі неодноразово вибивалися вікна, зривалася вивіска, однак за тими фактами міліція не реагувала.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування