Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі влаштували кіровоградському меру "яєчний теракт"

Вівторок, 13 березня 2007, 12:54

Кіровоградська міська рада п'ятого скликання перервала роботу восьмої сесії через блокування її представниками фракції Партії регіонів.

У вівторок о 10:00 зала засідань і коридор біля неї були заповнені людьми, які чекали початку сесії, пише Обком з посиланням на Українські новини.

Після того, як секретар міськради Руслан Мішериченко оголосив про відкриття сесії, у залі завили сирени, з боку фракції Партії регіонів полетіли яйця і торти в секретаря міськради і мера Володимира Пузакова.

Близько двох годин залі звучали сирени і дискутували представники різних фракцій, після чого всі розійшлися.

Як сказав журналістам заступник начальника УМВС у Кіровоградській області Віктор Поперешниченко, правоохоронні органи вивчають ситуацію, збирають матеріали, після чого будуть зроблені відповідні висновки.

"Згідно із законодавством, у нас є 10 днів на ухвалення рішення - відкривати кримінальну справу чи ні. Проблема в тому, що учасники сьогоднішньої сесії відмовляються давати свідчення", - сказав Поперешниченко.

Як відомо, голова Кіровоградського обкому КПУ Володимир Пузаков здобув перемогу на позачергових виборах мера Кіровограда 26 листопада 2006 року.

Міськвиборчком скасував рішення про оголошення результатів позачергових виборів мера і визнання Пузакова переможцем на виборах.

Кіровоградська міська територіальна виборча комісія призначила повторні вибори мера Кіровограда на 15 квітня 2007 року.

Причиною проведення позачергових виборів стала відмова обраного на цю посаду в березні Валерія Кальченка від крісла мера на користь роботи депутатом Верховної Ради, куди він також був обраний.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування