Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Марш Луценка зустрінуть водомети Цушка?

Вівторок, 13 березня 2007, 13:22

Лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко вважає за доцільне створення Конституційної асамблеї, яка б розробляла зміни до Конституції.

Про це він написав на Форумі "Української правди", спілкуючись із читачами.

На його думку, найкраща формула політичних змін – це "нова Конституція - новий виборчий закон – нові політики - нова Україна".

"В ідеалі – (треба) скликати Конституційну Асамблею, яка б складалася з осіб, які не є у владі і бажано, щоб вони взяли зобов’язання не йти туди на 5-10 років. Тоді б Конституція була прийнята не для себе, а для країни", - вважає Луценко.

Відповідаючи на питання про весняний "Марш на Київ", організовуваний його силою, Луценко написав, що в нього є "останні документи про підготовку МВС до зустрічі з громадянами".

"Папери про закупку на 25 млн. грн. касок, бронежилетів, протигазів, водометів, електрошокерів, пристроїв для стрільби кулями дратівної дії, лазерних систем для придушення групових цілей тощо", - зазначив він.

Водночас Луценко сказав, що не закликає "до якогось екстрему". "Ми маємо право і навіть обов’язок демонструвати свою незгоду з неефективними політиками не дулею в кишені, а на вулиці. Інша справа, що у влади після Майдану "от траха глаза велики", - пише він.

Як відомо, під час останнього чату на "Українській правді" Луценко пообіцяв постійно спілкуватися з читачами, після чого на форумі УП для цього було відкрито окрему гілку.

Останнього разу Луценко відповідав на питання відвідувачів форуму до пів на другу ночі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування