У Рівному від Януковича ховали вушанки і кидали яйцями

Вівторок, 13 березня 2007, 16:04

Рівненська міська організація Української народної партії зустрічала прем’єра Віктора Януковича змаганнями "Тримай вушанку" та "Поціль у проффесора яйцем”.

На майдані Незалежності у Рівному біля пам’ятника Тарасу Шевченку УНП влаштувала "відкритий народний прийом" Януковича з нагоди його візиту до міста, повідомляє прес-служба партії.

"Близько тисячі активістів Рівненської міської організації УНП та мешканців міста прийшли зустріти прем’єра і висловити власну позицію щодо підвищення тарифів нинішнім урядом", - йдеться у повідомленні.

На майдані Незалежності активісти розташувалися по периметру обличчям до дороги та тримали плакати-запитання до прем’єра, який мав проїхати центральною вулицею міста на шляху до ВАТ “Рівнеазот”.

Учасники акції мали намір передати прем'єрові символічну квитанцію на сплату комунальних послуг за новими тарифами, однак Янукович скоригував запланований маршрут.

У рамках акції-зустрічі організаторами було проведено змагання "Тримай вушанку”, а школярі та студенти з ентузіазмом брали участь у спортивній програмі "Поціль у проффесора яйцем”.

"Ця акція була протестом проти амнезії українців. Три роки тому, під час президентської кампанії, ми аргументували, чому така людина, як Віктор Янукович, не може очолити державу", - заявив голова Рівненської міської УНП Юрій Ширко.

"Для нас це були не "передвиборчі ігри". З тих пір нічого не змінилося – ні сам Віктор Янукович, ні ми, ні наше ставлення до нього. Тільки зараз ця людина не просто повернулася на пост прем'єр-міністра, а вже фактично очолює державу. Ми спробували нагадати про це не тільки рівнянам, а й всій Україні,” – додав він.

Організатори акції поширювали листівки "Тарифи – димова завіса, за якою розкрадають мільйони”, в якій пояснюється позиція УНП щодо підвищення ставок тарифів на комунальні послуги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування