Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович попередив Луценка, що його походи погано закінчаться

Вівторок, 13 березня 2007, 18:49

Прем'єр-міністр Віктор Янукович закликає президента до співробітництва в розвитку країни і попереджає опозицію про відповідальність за порушення Конституції.

"Я вважаю, у президента є можливість приєднатися до процесу розвитку країни. Не до руйнування, а розвитку, і очолити цей процес", - сказав Янукович в інтерв'ю журналістам у вівторок у Рівному.

Він відзначив стабілізацію соціально-економічної ситуації в країні, ріст економіки.

Янукович підкреслив, що уряд виконує рішення ухвалені разом із президентом, навівши в приклад виконання подібного рішення про підвищення зарплат і пенсій українським громадянам.

Крім того, за словами прем'єр-міністра, заява, зроблена в понеділок опозицією, не вплине на стабільність у країні.

Він назвав цю заяву "політиканством", висловивши жаль, що президент "втягся в нього".

Янукович висловив сподівання, що під час зустрічі з президентом у середу почує від нього коментарі щодо цієї заяви.

"Я ніколи у своєму житті не піддавався жодному тиску і зараз цей принцип не буде змінений", - сказав Янукович, коментуючи заяву опозиції.

Глава уряду звернув увагу на те, що політичні сили, які не потрапили до парламенту, а також сили, незадоволені результатом парламентських виборів, шукають можливості задовольнити "партійні амбіції своїх лідерів".

Разом з тим, прем'єр підкреслив необхідність дотримуватися Конституції країни.

"Усі походи на Київ і спроби дестабілізувати ситуацію погано закінчаться для організаторів цих походів - я впевнено про це кажу. Це не потрібно народу - це потрібно політикам, які хочуть задовольнити свої амбіції", - сказав Янукович.

Як повідомлялося, 12 березня об'єднана опозиція зробила заяву про необхідність визнати, що внаслідок політреформи країна опинилася в політичній кризі, і пропонує сформувати нову конституційну комісію, а також вимагає провести загальнонародний референдум і запитати в громадян, на яку форму правління в країні вони згодні.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування