Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція обробить поле Тимошенко, поки її нема в Раді?

Середа, 14 березня 2007, 07:36

Верховна Рада на пленарному засіданні в середу, 14 березня, розгляне проекти законів про порядок формування й затвердження тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це сказано на порядку денному парламенту на 14 березня, який мають "Українські Новини".

Рада планує розглянути запропонований депутатом від фракції Партії регіонів Ярославом Сухим проект закону №2197 "Про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" (щодо формування й затвердження цін/тарифів)" і запропонований лідером блоку свого імені Юлією Тимошенко законопроект №3069 "Про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" (щодо встановлення цін/тарифів на водовідведення, централізоване опалення й водопостачання)".

Крім того, на порядку денному Ради - проект закону про державну службу геодезії, картографії й кадастру, внесення змін до закону "Про забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків" (щодо права жінок на участь у представницьких органах)".

Також депутати мають намір розглянути проект закону про структуру й особливості правового й економічного режиму майнового комплексу національного виробничо-аграрного об'єднання "Массандра" (Крим).

Як відомо, врегулювання тарифів є однією з основних вимог, які блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна" висувають до "антикризової коаліції" і до вирішення яких опозиція відмовляється брати участь у роботі парламенту.

13 березня депутати блоку Юлії Тимошенко й блоку "Наша Україна" залишили залу засідань Верховної Ради.

Рада розгляне 72 законопроекти на пленарному тижні 13-16 березня.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: