"Регіони" назбирали папку на американську полонянку Тимошенко

Середа, 14 березня 2007, 09:44

Депутат від Партії регіонів Василь Кисельов обіцяє за два тижні повідомити результати розслідування щодо Юлії Тимошенко та компанії ЄЕСУ.

"Пам’ятаєте фільм "Кавказька полонянка"? Так Тимошенко не кавказька, а американська полонянка на сьогодні. І я доведу це документально, скільки грошей з України вкрадено і, головне, чому Юлю Тимошенко американський суд, маючи підстави, пустив у шкурі", - заявив Кисельов в ефірі 5 каналу.

"Я це доведу документально через два тижні. Можу й зараз, все є в цій папці. Тому вони і бояться, щоб працював парламент, бо все це буде оприлюднено", - додав депутат.

Водночас присутній у студії Олександр Турчинов на обіцянки опонента відповів: "Без проблем".

"Прокуратура часів Кучми намагалася це зробити. Не вдалося. Вони звернулися до російської прокуратури. Та відкрила справу, але змушена була закрити. Вони звертались до Америки, але вона не займається провокаціями, як займаєтесь ви", - зазначив бютівець.

"Чому вони так комплексують і їх так тягне до кримінальних справ? Та тому що їх лідер двічі засуджений, і тому вони мають бажання всіх марати брудом", - заявив Турчинов.

Як відомо, раніше лідер БЮТ звинуватила Партію регіонів у спробі зірвати її візит до США.

Депутати-регіонали в останні дні в кожному своєму виступі намагаються згадати зв’язок Тимошенко з Лазаренком, а також її поїздку до США.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News